Om Oss:

Den første triatlonkonkurransen i Norge ble arrangert i 1983.

Norges Triatlonforbund ble stiftet i 1985 og opptatt i Norges Idrettsforbund (NIF) i 1994.

Triatlon er en olympisk idrett som var på programmet for første gang under OL i Sydney i 2000. Den olympiske distansen ble satt til 1.500 m svømming, 40 km sykling og 10 km løp.

Norges Triatlonforbund er et Rent Særforbund. Rent Særforbund er et verktøy for å sette antidoping og verdiarbeid systematisk på agendaen. Antidoping Norges håndbok om doping og folkehelse gir en flott innføring i viktigheten av antidopingarbeid.

I dag holder forbundskontoret til i Idrettens Hus ved Ullevål Stadion.
Vi liker å få besøk!

Kontakt Oss:

Tlf: (+47) 940 26 506

triathlonforbundet@triathlon.no

Besøksadresse:
Idrettens Hus, Sognsveien 73, 0840 Oslo (Kart)
Postadresse:
Norges Triatlonforbund, 0840 Oslo

Bank: DnB  Bankkto : 1503.27.72681 Organisasjonsnummer: 974810913

Generalsekretær
Kari Uglem

Kari Uglem er Generalsekretær i Norges Triathlonforbund. Hun er ansvarlig for den daglige driften av forbundskontoret. Hun har kontakten med Norges Idrettsforbund og det internasjonale triatlon forbundet (ITU).

Kari ble ansatt i Norges Triathlonforbund høsten 2014. Hun har en bred bakgrunn fra idrett, bl.a. som tidligere landslagsutøver både i friidrett og langrenn. Hun har vært leder for Strindheim Ski og har sittet ti år i styret i Norges Skiforbund, i tillegg til en rekke andre verv. Kari har også mye ledererfaring fra privat næringsliv.

Mobil: 477 14 975
kari.uglem@triathlon.no

 

Sportssjef
Arild Tveiten

Arild Tveiten er sportssjef i Norges Triathlonforbund. Sammen med Eliteutvalget har han ansvar for all aktivitet på elitenivå, samt at han bruker mye tid på å finne samt bygge opp nye talenter i tett samarbeid med Olympiatoppen.

Arild var tidligere Polars ansikt utad i Norge. Han er en av dem med lengst fartstid i norsk triatlon og sitter på et hav av erfaring etter mange år som toppidrettsutøver i sporten. Når Arild ikke arbeider for forbundet så er han personlig trener.

Arild er veldig fornøyd med at han høsten 2012 mistet den norske rekorden på Ironman Hawaii til neste generasjon.

Mobil: 958 77 026
arild.tveiten@triathlon.no  

Arrangement
Frank Pedersen

Frank Pedersen er arrangementsansvarlig i Norges Triatlonforbund. Frank har lang erfaring med å arrangere attraktive konkurranser. Han er en av ressurspersonene bak Tønsberg Bytri, som i 2016 arrangerte Norges første europacup i triatlon.

Frank har en full stilling hos oss og gjør alt han kan for å håndtere og utvikle arrangement innenfor triatlons grener. Han skal bidra til å sikre økonomisk og markedsmessig vekst, følge opp arrangører av små og store konkurranser, NM-søknader og utvikle terminlisten. For å nevne noe.

Mobil: 95 93 99 10

Frank.Pedersen@triathlon.no

 

Kommunikasjon
Gabrielle Bjørnstad-Northern. Fotograf: Mick Tully
Gabrielle Bjørnstad-Northern

Gabrielle Bjørnstad-Northern er kommunikasjonsansvarlig i Norges Triatlonforbund. Gabrielle er ansvarlig for å sikre god flyt av kommunikasjon mellom forbund og klubber og informasjon ut til media og publikum generelt. Hennes oppgaver framover inkluderer å oppdatere alle våre kommunikasjonskanaler med aktuelle nyheter og informasjon og nyhetsbrev til klubber og medlemmer. Hun vil utvikle forbundets kommunikasjonsplan med formål om å støtte opp om strategiplanen og forbundets prioriteringer.

Gabrielle har flere års erfaring som ansvarlig for marked og kommunikasjon i privat næringsliv, og har mye erfaring med utvikling av kommunikasjons- og markedsplaner, merkevarebygging og kommunikasjon generelt.

Mobil: 940 26 506

gabrielle.bjornstad-northern@triathlon.no

Trener
Vibeke Nørstebø

Vibeke Nørstebø er ungdomslandslagstrener med et spesifikt ansvar for de yngste på laget. Hun fungerer også som trener for to av utøverne på landslaget. I tillegg til dette har hun hatt eget ansvar for gjennomføringen av vår åpne landslagssamling i desember og påskesamlingen.

Vibeke går nå på topptrener 2 studiet og skal i den forbindelse også være sentral i utviklingen av utviklingstrappen i triatlon.

Les mer om Vibeke her

Trener
Mikal Iden
Mikal Iden er assistenttrener for landslagene, og er primært med på samlinger og gjennomfører den praktiske treningen på treningsleirene.

Mikal er også tidligere utøver på landslaget og har nå konvertert over som trener, selv om han bare er 21 år. Han har et godt øye for det tekniske aspektet med idretten og bidrar bra med sin kompetanse på våre utøvere.

Les mer om Mikal her

Styre - Visepresident
Pernille Dørstad
Styre - President
Arild Mjøs Andersen
Styremedlem
Frank Erik Fosse
Styremedlem
Pål Magndal

Nittedal triathlonklubb

pal@elfo.no

Styremedlem
Mariann Meinich Bache
Styre - vara
Ida Sofia Vaa