Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Studentmesterskap i Triatlon

april 28

Velkommen til Studentmesterskap i Triatlon 2018!

NTNUI Triatlon har gleden av å invitere alle triatloninteressert studenter til Trondheim for å kjempe om tittelen som studentmester, for å slå kompisen eller for å bevise at du klarte målet du satt deg i vinter.

Terskelen for å kunne delta er særdeles lav, og med en badebukse, noen svømmebriller, litt treningstøy og en sykkel er du godt i gang.

Vi har deltagere på alle nivåer, så her får du garantert god konkurranse.

Distansen er 400m svøm innendørs, ca 19 km sykling langs Trondheimsfjorden og ca 4,5 km løp til slutt. Se hjemmesiden vår, eller følg oss på Facebook, for mer informasjon!

Svømming foregår inne på Pirbadet i 50m-basseng. Fem til seks personer i hver bane av gangen. Det er en pause mellom svømming og start på sykkel på ca 60-90 min.

Sykkel startes etter jaktstart basert på svømmetider. Man løper inn i T1, og sykler deretter 19 km tilsammen langs Trondheimsfjorden på landevei. Vending ved krysset på Flakk og samme vei tilbake. Det er en relativt lettkjørt løype, men kan være utsatt for vind.

Løp gjennomføres fra Ilsvika og i retning Trondheim sentrum. Det skal løpes to runder på tilsammen ca 4,5 km. Underlaget er asfalt og det er noen små bakker som må bekjempes.

Vi sees i Trondheim 28. april 2018!

Detaljer

Dato:
april 28
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://org.ntnu.no/ntnuitriatlon/

Arrangør

NTNUI
Telefon:
917 84 410
Epost:
triatlon-leder@ntnui.no
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1886395418302588/