Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Soon Tryathlon

august 25

Soon Tryathlon er et lavterskel arrangement der du er velkommen med det utstyret du har.

Soon Tryathlon er et kompakt arrangement som har fokus på å gi alle deltakere og publikum den gode opplevelsen. Son sentrum med sine trange gater, torg og yrende liv fra båtfolket gir en perfekt ramme for ditt sprint triathlon. Eller Tryathlon som vi kaller det.

Du svømmer i farvann der vikingskipene kom inn til Son, og senere der hollenderskutene lastet tømmer og is. Sykkeltrasén starter i Storgata utenfor Stoltenberggården (fra 1600 tallet) og tar deg på en relativt flat og fin tur før du returnerer til T2 i Glenneparken.

Løpingen starter i Storgata, tar deg til Ørajordet og opp langs Hølenselva. Du snur ved bommen før Kyllingfarmen som ligger ved inngangen til Hølen. Tilbake i Son løper du langs bryggen frem til målgang med stor ståhei i Glenneparken.

Dette blir en en utmerket mulighet til å teste ut triathlon for første gang, prøve å slå tiden fra i fjor eller rett og slett stille som støtteaparat og heiaapparat for de som er med.

Det blir SUPERSPRINT , SPRINT og barnearrangement. Det forutsettes i alle distanser at du er svømmedyktig, kan sykle og løpe/gå/rusle. Det er ingen krav om å være på toppidrettsnivå i Soon Tryathlon.

Her er alle nivåer like bra!

Kort om trse´:

Svømmingen (500 meter) starter og slutter ved bryggen til Soon Seileforening. Du sluses ut til start med din pulje (50stk). Når du er oppe av vannet løper du ca 130 meter på blå tepper over torget i Son til T1. Forventet vanntemp ligger på mellom 17-19 grader.

Syklingen er ca 19,24km. 252 høydemeter der du får det meste etter 200 meter og resten når du har ca 1 km igjen. Relativt flat og snill løype.

Løpingen er 5 km fordelt på asfalt, grus og skogsbilvei. Variert terreng uten de store utfordringene. Avslutningen er på oppløpet i Glenneparken.

Detaljer

Dato:
august 25
Hendelse Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Soon Triathlon klubb
Telefon:
97 63 72 92
Epost:
trudehoyert@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.soontryathlon.no/

Sted

Soon Sentrum
Soon, 1555 Norge + Google Map