Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Regionsamling 10.-12 november i Molde, Haugesund og Oslo

10 november, 2017 - 12 november, 2017

Ungdomsleir i Tønsberg 2017

Helgen 10. til 12. november  arrangerer Norges Triatlonklubb i samarbeid med tre av våre aktive klubber regionsamlinger i våre tre regioner.

Haugesund Triathlon klubb er da ansvarlig for samlingen som er i Region Sør/Vest, Trollveggen triathlon klubb arrangerer samling i region Midt/ Nord i Molde, mens Høybråten og Stovner IL står som arrangør for samlingen i Oslo.

Disse  samlingene er åpen for alle som driver  med triatlon mellom 12 og 25 og vi skal gjennom disse samlingene leve opp til vårt budskap om FELLESSKAP, MESTRING og BEGEISTRING.

Treningsmessig så er helgen viet til testing av nivå på svømming og løping. Det betyr at vi setter av en svømmeøkt til å svømme 800m test( 400m for de under 15år) samt en økt til å løpe 5000m (3000m for de  under 15 år). Dette er tester  som vi i forbundet har brukt i mange år og har gode data på. Derfor ønsker vi fortsatt å teste utøverne på disse testene.

Alle de nevnte regionsamlingene vil gjennomføre disse testene. Programmet resten  av samlingen vil variere fra sted til sted. Det avhenger av lokale forhold som tilgang til lokaler, basseng osv. Det vil også være forskjell i prisene fra arrangør til arrangør. Selv om alle streber seg etter å holde kostnadene nede så er det forskjeller hva det koster å leie lokaler samt at det er store  forskjeller på hva som kan tilbys av overnatting. Det forklarer prisforskjellene.

Informasjon som gjelder for alle samlingene:

  • Samlingen er for utøvere mellom 12 og 25 år.
  • Det er ikke en samling for helt nybegynnere slik at det nok er en fordel at man har vært med på triatlon tidligere og minimum  kan svømme 400m crawl i ett og løpe 3000m i ett. Men man deles inn i grupper etter nivå under selve treningene slik at man tar hensyn til forskjellige nivå.
  • For å delta på samlingen må man være medlem i en triatlonklubb og ha gyldig lisens. Forbundet opererer med engangslisenser og helårslisenser. Helårslisensen er gratis for alle tom 19 år. Mer informasjon kan man lese om her: http://triathlon.no/lisens/
  • Vi har tester på svømming og løping. Tider på testene er ett  av uttakskriteriene for uttak til juniorlandslaget og til vår nye ungdomsgruppe.
  • Det er forskjellige kontaktpersoner for hver samling, men forbundet stiller med sine regionansvarlige på alle samlingene som i stor grad vil lede samlingen.
  • Alle klubber som stiller med flere enn to utøvere må også stille med en leder som kan bidra under samlingen.
  • Alle som har trenerutdanning i triatlon og ønsker å praktisere sine kunnskaper på en av disse regionsamlingene kan ta kontakt med hovedansvarlig i forbundet: arild.tveiten@triathlon.no for å melde sin interesse. Jo flere trenere vi har på samlingen jo bedre opplegg og oppfølgning kan vi gi, og bedre erfaring får dere trenere.
  • Er det noe dere lurer på rundt hver samling, så ta kontakt med regionsansvarlige eller kontaktperson fra klubben i hver samling. Kontaktinformasjon til disse finner dere under informasjon og påmelding til den enkelte regionsamling.
  • Det er maks 30 plasser til hver samling, så vær rask ute med påmelding.

Lykke til!

Påmelding:

Påmelding Haugesund her

Påmelding Molde her

Påmelding Oslo her

Detaljer

Start:
10 november, 2017
Slutt:
12 november, 2017
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Norges Triatlonforbund v/ Arild Tveiten
Telefon:
95877026
Epost:
arild.tveiten@triathlon.no
Hjemmeside:
www,triathlon.no