Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hof Toppers Duathlon

august 11

For 10. året på rad arrangerer Hof idrettslag ”Hof Toppers Duathlon”. Start og mål ved Hof skole. Man sykler til angitt sykkelparkering, løper opp og ned til en topp, sykler til neste angitt sykkelparkering og løper opp og ned til neste topp, osv.
Første topp det er registrering på er Skibergfjell, Vestfold’s høyeste fjell. Forøvrig går løypa rundt omkring i Hof’s fantastiske fine natur. Syklingen foregår noe på asfaltert vei, skogsbilveier og noen hundre meter på sti. Løpingen foregår på stier. Samme dag arrangerer vi også Hof Toppers Ultraløp med distansene 46km og 75km.

En av tidligere års deltagere har beskrevet Hof Toppers Duathlon, 10 topper på følgende måte:

«10 topper er den perfekte utfordringen for deg som liker å sykle, liker å løpe, liker å teste kroppen. Med tøffe bakker både og opp ned står utfordringene i kø. Klarer jeg å holde krampa borte? Kommer jeg til å orke den neste toppen? Dette er bare to av spørsmålene som melder seg underveis. Svaret er som oftest nei på det første, og ja på det andre. Konkurransen byr på vakker natur og flott utsikt fra toppene, men vi må ærlig innrømme at vi ikke får med oss all verden av dette på slutten når melkesyra bobler i lårene.

Gjennomfør 10 topper, og du er garantert et minne for livet.»

Detaljer

Dato:
august 11
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Hof IL
Telefon:
91324461
Epost:
tomarne.akerholt@dnb.no
Hjemmeside:
http://hoftoppers.hof-il.no

Sted

Hof
Hof skole Lindsetveien 1
Hof, Vestfold 3090 Norge
+ Google Map
Telefon:
91324461
Hjemmeside:
http://hof-toppers-duathlon.webs.com