Laster Hendelser

« All Hendelser

Brynetri

1 juni, 2019

Velkommen til den 5. Utgaven av Brynetri. Jærens kjekkeste opplevelse.

Som vanlig er både supersprint, sprint og Normaldistanse på menyen.

Supersprint er for våre unge lovende, og alt skjer rundt Eivindsholtjødna, også målgang. Supersprint er lagt opp slik at alle deltakere for sprint og normal kan være publikum før deres egne konkurranser starter. Dette, i tillegg til mange andre tilskuere skaper en kjekk ramme for supersprinterne å konkurrere i.

Utøvere i sprintøvelsen svømmer litt mer enn en runde i Eivindsholtjødna. Kort vei fra svømmeslutt til T1. Fra T1 er det ut på sykkel mot Nærbø. Dere sykler en runde før dere skifter i T2 og løper mot Bryne sentrum. Etter 4 runder i Bryne sentrum og Fritz Røed parken med masse tilskuere, musikk og godfølelsen er målgang midt på torget.

Utøvere i normaldistansen svømmer litt mer enn to runder i Eivindsholtjødna. Kort vei fra svømmeslutt til T1. Fra T1 er det ut på sykkel mot Nærbø. Dere sykler to runder før dere skifter i T2 og løper mot Bryne sentrum. Etter 4 utvida runder i Bryne sentrum og Fritz Røed parken med masse tilskuere, musikk og godfølelsen er målgang for de 50 beste på toppen av Rogalands høyeste bygning. 19 etasjer over bakkenivå. Resterende har målgang midt på torget.

Eivindsholtjødna er et lite grunt vann som fort får opp vanntemperaturen. 18-20 grader i vannet er realistisk. Sykkelløypen er en rundløype. Relativ flat løype som passer alle nivå på veier som ikke har mye trafikk. Løpetraseen er flat. Slakt nedover fra Eivindsholen til Bryne sentrum. Deretter flatt.

Detaljer

Dato:
1 juni, 2019
Hendelse Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Bryne Triatlonklubb
Telefon:
93241708
Epost:
Jorn-sivertsen@lyse.net
Hjemmeside:
brynetri.no

Sted

Bryne
Tjødanvegen
Bryne, 4340 Norge
+ Google Map